Oktober på havnen
Tamara er ved mastekranen
Den 10 oktober tog vi masterne af bådene. Vejret var fint og til frokost nød vi hjemmelavede gule ærter, som Preben havde lavet.

Den 15 oktober fik vi opstillet bådstativerne, og Kurt havde lavet den skønneste svensk pølseret.

Den 20 oktober kom bådene på land
  SE HER
Martin fra Dronningborg
Vi yder hjælp
En gæstesejler havde problemer, så vi fik ham over til mastekranen, og her giver Martin fra Dronningborg også en hjælpende hånd.   Klik på foto
Fjordens dag 2012
Eskild sejler ud
Fjordens dag
Optemisterne
Sleipner i august
Sleipner 2012

Klik på foto

 

Kongsdal Lystbådehavn 2012

Se rigtig godt på dette foto !!!!

Ja du ser rigtigt..... De drikker vand !
Det er meget varmt og det er dagen efter leif holdt sin fødselsdag på havnen

Vandgang 5 november

Under arbejdet med at påsætte plasrør på agterpælene, haldt Preben på hovedet i vandet. Han mistede sine briller. Herunder kan du se en video af en dykker som efter et par dage kommer op med brillerne igen

Pinse på Kongsdal

Pinsevejret var helt i top, og meget varmt, så Sleipner fik monteret lidt solsejl. Vi hjalp en gæstesejler som fik brug for mastekranen, så vi lånte en bådsmandsstol af Kirsten og Martin fra Dronningborg.
Lørdag havde vi anskaffet 4 kg. muslinger som pigerne kogte med lidt hvidvin, og så var der vin med bobler til. Vi mænd havde ansvaret for 2 laksesider som vi skar i portioner, og så blev de røget, hertl nød vi kold hvidvin samt øller. Klik på foto
Hvad skal Preben med bådsmandsstolen ?
Den 22 maj skulle vi sætte masten på Prebens båd. Efter at vi havde bakset masten på plads, kunne vi se at Preben havde besluttet sig for at bruge vindindex på en anden måde end normalt, ( det var vendt med vingerne mod stævnen )
Hvad så,,,, Preben gik i tænkeboksen, og blev nødsaget til at gå den tunge gang op efter bådsmandsstolen. Han blev så hejset op for at ordne misæren.
Med de dieselpriser som vi nu har, ser det ud til at Preben har besluttet ikke at ville starte motoren, så båden blev slæbt på plads langs med pælene.
Det var en festlig dag på havnen.
Klik på foto
Her har mandagsholdet lige en fortjent pause
Klik på foto og se billeder fra mandagsholdet
 
Sejlene luftes
Luftes og pakkes ned

Den 2 oktober luftede vi sejlene og de blev pakket ned i sejlposerne

24-25-26 juli
Hygge på Langelinje
Det meste af juli havde vi haft dårligt vejr, men den 24 juli blev det rigtig sejladsvejr igen og Svend og jeg stak til søs i Spar2. På dette foto er det Christian og Richard som sejler op til os på fjorden. De næste 10 billeder er fra samme dag hvor vi havde en skøn aften hvor der blev grillet kylling og frankfurter.
Næste dag den 25 juli var det Leif som havde fødselsdag og den blev nydt med grilllet mørbrad med tilbehør.
Vi fik også besøg af Karoline og Charlottte som kom på havnen og nød sommervejret sammen med os.
Onsdag fik vi også sejlet mini-Spar2 (Svends jolle) over i ophalerstedet og vendt på hovedet, således at vi kunne få begroningen taget af. KLIK PÅ FOTO
Bagskovlen i stykker
Kjeld fik problemer
Kjeld var ved at køre sand ned til de gutter som var ved at lave muren ved Havneinfo. Bagskovlen var ikke stabil og han tabte sandet på vejen. Der blev lige kort proces for Kjeld kørte straks i pit og fik lavet skovlen.
Jens er blevet sulten
Stemning på Langelinje

Klik på foto

Margrethe og Jørgens Bom Frandsen
Lav din egen hjemmeside med mono.net